Socijalna zadruga Humana Nova preselila na novu adresu

Od 22. rujna 2016. godine Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec nastavlja s radom na novoj adresi, Mihovljanska 89, Čakovec (bivši Peugeot centar).

Na 250 kvadratnih metara smješteni su skladište, centar za prihvat i sortiranje tekstila i odjeće, te šivaći pogon, dok je novootvoreni dućan veličine 70 metara kvadratnih. Novo radno vrijeme je od 7 do 17 sati radnim danom te subotom od 8 do 13 sati. U dućanu možete pronaći second hand odjeću te reciklirane i redizajnirane predmete sašivene od starog tekstila.

Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec sakuplja, sortira i prodaje rabljeni tekstil, odjeću i obuću, redizajnira odjeću, šiva reciklirane tekstilne i druge uporabne proizvode te organizira i provodi radionice recikliranja tekstila, krojenja i šivanja.

Kontinuirano zapošljava 15-ak osoba u nepovoljnom položaju, te kao neprofitno društveno poduzeće otvara vrata za brojne rehabilitacijske i radno-terapijske procese članica zadruge – lokalnih udruga osoba s invaliditetom. Posljednje dvije godine, u suradnji s međunarodnim, nacionalnim i lokalnim organizacijama, intenzivno radi na razvoju partnerske mreže za uspostavu regionalnih i lokalnih centara za ponovnu upotrebu u Hrvatskoj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije