Jel moguće ‘Uspjeti sad i ovdje’? Dođite na Business Cafe Koprivnica

Je li moguće pokrenuti posao u maloj sredini, živjeti i preživjeti od svog biznisa, razvijati ga, zapošljavati, širiti i dobro zarađivati? Moguće je. Brojni su pozitivni primjeri svuda oko nas. Na prvom Business Cafeu u Koprivnici 8. rujna upoznat ćete poduzetnike koji su pokrenuli svoje poduzetničke priče od nule. Danas im se poslovanje širi, osvajaju nova tržišta, zapošljavaju ljude.

U četvrtak, 8. rujna s početkom u 18 sati u Capronca Pub-u, održat će 2. Business Cafe Sjeverna Hrvatska, a po prvi puta u Koprivnici.

Tema eventa je ‘Uspjeti sad i ovdje’. Gosti govornici prvog Business Cafea u Koprivnici su Silvija Repić iz Sana delikatesa, Goran Milošević i Danijel Dukarić iz Inducta d.o.o., Marina Golčić iz Poduzetničkog inkubatora te Matija Hlebar iz Udruge za održivi razvoj. Kako su oni uspjeli, što ih je motiviralo, imaju li neki poseban recept za uspjeh te što ih veseli u poslu saznat ćete na eventu 8. rujna.

Karte, po cijeni od 70,00 kn moguće je nabaviti putem entrio sustava: OVDJE

Zašto doći na Business Cafe?

Osim dobre atmosfere i motivacije koju ćete dobiti slušajući tuđe poduzetničke priče, imate priliku upoznati druge poduzetnike, razmjeniti iskustva, savjete, kontakte, a možda i sklopiti koji posao.

Prema licenci Business Cafe Sjeverna Hrvatska event organizira i vodi Kristina Androlić i sama poduzetnica s prethodnim dugogodišnjim iskustvom u realnom sektoru. Njena tvrtka Androlić konzalting bavi se izradom projektnih prijava na domaće i EU fondove, izradom marketing i poslovnih planova te poslovnim edukacijama.

Istraživanja tržišta pokazuju da se 57% poslova sklapa uz kavu (Agencija Hendal, 2011.) Upravo ta informacija potaknula je Kristinu Ercegović, serijsku poduzetnicu i autoricu nekoliko knjiga da pokrene Business Cafe u Zagrebu. Danas je Business Cafe prisutan u 6 zemalja regije i 16 gradova. Na više od 90 evenata ispričano je preko 250 uspješnih regionalnih poduzetničkih priča ispred više od 10 000 gostiju. Vrijednost sklopljenih poslova prelazi 10 milijuna eura. Business Cafe je prerastao u pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti.

Dvije su osnovne poruke Business Caféa:

1. NISMO SAMI – kada pokrećemo i vodimo vlastiti biznis svi prolazimo kroz isto.
2. MOGUĆE JE USPJETI – i sada i ovdje, na ovim prostorima, unatoč svemu i svima

MISIJA BUSINESS CAFÉA:

– Potaknuti ljude da pokrenu vlastiti posao i tako žive punim plućima
– One koji ga već imaju dodatno inspirirati da svoj posao ne shvaćaju samo kao izvor profita, već i sreće i mogućnosti ostavljanja traga
– Sve ih međusobno povezati – s drugim poduzetnicima koji razmišljaju kao oni

Najnovije