Selnica: Za male novce rješava se veliki problem

Naselje Selnica rješava se jednog od većih i neugodnijih problema koji svoj vrhunac ima tijekom zime te nakon otapanja snijega i snažnijih kiša.

Problem je parkirališno-pješački prostor ispred zgrade Općinske uprave i prodavaonice METSS-a, koji nije bio kvalitetno i pravilno uređen i dvadesetak je godina mučio korisnike ovih prostora koji su morali ili gaziti ili naokrug izbjegavati vodu i led koji su se zadržavali na spomenutom prostoru.

Sada je tome došao kraj jer Općina Selnica i čakovečki METSS zajednički rješavaju ovaj problem tako što će osposobiti dosadašnji nekoristan šaht te oborinske vode spojiti na mjesnu kanalizacijsku odvodnju. – Zbog toga jer je šaht koji postoji bio napravljen bez odvoda samo reda radi stvarala su se jezera vode- pojašnjava osnovni razlog nastanka ovog problema Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica.

Vrijednost radova iznosi 17 tisuća kuna, a novce osiguravaju METSS dvije trećine i Općina Selnica jednu trećinu. Može se stoga kazati kako se za relativno male novce u Selnici rješava veliki problem, koji se mnogima prije Ervina Vičevića činio nerješivim ili se nije želio riješiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije