Međimurka Ema Hergold u novoj sportskoj kladionici osvojila Golf

Sportska kladionica FavBet, novi glavni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije, održala je finale svoje velike nagradne igre ‘Zajedno do pobjede’.

Igrači iz cijele Hrvatske okupili su se u Rijeci, zabavili se u opuštenoj atmosferi uz Renatu Sopek, i odnijeli kući brojne vrijedne nagrade. Glavne nagrade – automobil VW Golf VII i skuter Yamaha – dodijeljene su sretnim dobitnicama.

Sredinom svibnja, taman u pravi čas za sve ljubitelje nogometa i Europskog nogometnog prvenstva, FavBet je pokrenuo veliku nagradnu igru “Zajedno do pobjede”. Svi zainteresirani mogli su sudjelovati, klađenjem u FavBetovim poslovnicama i putem interneta. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 335.893,56 kn.

Tijekom punih dva mjeseca trajanja igre, svaki tjedan iz kola u kolo najvještiji igrači osvajali su pametne telefone, tablete, prijenosna računala, LED televizore. Na kraju je izvučena glavna nagrada – automobil VW Golf VII kojeg je ponosna vlasnica postala Ema Hergold koja se kladila u Šenkovcu. Sretnoj dobitnici Emi Hergold automobil je uručila djelatnica FavBet-a Viktorija Vuković. Mladoj Međimurki, koja je i danas preuzela svoj automobil, čestitamo i želimo sigurnu i ugodnu vožnju. Cijeli popis dobitnika nagrada pogledajte klikom ovdje.

FavBet u Hrvatskoj djeluje od ožujka ove godine. Dio su međunarodne korporacije, a na hrvatsko tržište su ušli preuzimanjem uspješne kladionice Favorit. Ono što ih izdvaja od ostalih kladionica je posebno bogata ponuda sportskih događaja za klađenje uživo, kao i detaljne razrade sportskih događaja kakve ne nudi nitko drugi na tržištu. Uz konkurentne koeficijente i preglednu i intuitivnu mobilnu aplikaciju za klađenje, ubrzano privlače nove igrače i polako ali sigurno osvajaju tržište.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije