Donjomeđimurske općine traže komunalnog redara

Četiri donjomeđimurske općine: Kotoriba, Sveta Marija, Donja Dubrava i Donji Vidovec već devet godina imaju Ugovor o ustrojstvu zajedničkog komunalnog redarstva sa sjedištem u Donjem Vidovcu. U njemu je posao komunalnog redara obavljao Branko Horvat iz Kotoribe koji je pred nekoliko mjeseci sporazumno raskinuo ugovor o radno odnosu pa taj posao kroz to vrijeme ne obavlja nitko.

Stoga je temeljem Ugovora općinski načelnik Općine Donji Vidovec Josip Grivec raspisao natječaj za upražnjeno radno mjesto na neodređeno i puno radno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci. Stručni uvjeti za zapošljavanje su SSS (IV stupanj) te položeni državni stručni ispit, poznavanje rada na računalu i položen vozački ispit B kategorije.

Osim navedenih stručnih uvjeta natjecatelji moraju ispunjavati uvjete iz članka 7. Zakona o državnim službenicima i namještenicima , a za njihov prijam u službu ne smiju postojati zapreke iz članka 8. i 9. Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Natjecatelji su uz prijavu obvezni priložiti: životopis, preslika radne knjižice, preslika domovnice, preslika vozačke dozvole, dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe), uvjerenje o položenom državnom stručnom ispitu, uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak.

Na radno mjesto može biti primljen kandidat i bez položenog državnog stručnog ispita, pod uvjetom da ga položi u roku od godinu dana od prijema u službu.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se zaprimati. Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja, točnije do 20. srpnja, i to neposredno ili preporučeno poštom na adresu: Općina Donji Vidovec, Rade Končara 9, 40 327 Donji Vidovec, s naznakom ‘Za natječaj – radni odnos’.

O rezultatima izbora pravovremeno će biti izvješteni svi sudionici u natječaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije