Dvije primjedbe na DPU Gospodarske zone Sveti Martin na Muri

U Općini Sveti Martin na Muri završena je Javna rasprava izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja ‘Gospodarske zone Sveti Martin na Muri 1. dio’.

Tijekom rasprave odnosno Javnog uvida na prijedlog iznesene su dvije primjedbe i to Branka i Irene Varšić i Emilijana Žalara o kojima se općina očitovala.

Prispjela očitovanja obradili su predstavnik stručnog izrađivača i predstavnik općine koji su ustvrdili da se primjedba bračnog para Varšić djelomično prihvaća jer potvrđuje plansko rješenje planirano izmjenom plana, dok se Žalarova ne prihvaća jer ne sadrže konkretnu primjedbu na planski prijedlog.

Izrađivač plana predlaže Općinskom vijeću da prihvati konačni ‘Prijedlog izmjena DPU ‘Gospodarske zone Sveti Martin 1. dio’ bez izmjena, odnosno u istom obliku i sadržaju kao i Nacrt prijedloga plana.

Sudionicima rasprave koji su dali svoje primjedbe dostaviti će se izvješća s obrazloženjima njihovih primjedbi. Općinsko vijeće će Odluku od DPU ‘Gospodarske zone Sveti Martin na Muri 1. dio’ donijeti na svojoj 27. sjednici koja će se održati 21. lipnja ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije