Dođite na zadnji dan Festivala Pušipel i Urbanizirajte se!

>> Urbanovo – Festival Pušipela (Subota, 14.5.2016.)

U petak 13. svibnja u dvorani Osnovne škole Štrigova otvoreno je tradicionalno Urbanovo, pozivamo Vas da dođete danas 15. svibnja od 12 sati u Štrigovu i podržite najbolji regionalni vinski festival.

U organizacijskom smislu 16. URBANOVA, najveći obol daju Društvo vinogradara i vinara Hortus Croatiae kao strukovna udruga i Međimurska županija.

URBANOVO je višeslojna manifestacija koja se svake godine održava tijekom svibnja, a sadržajno je podijeljen u tri dijela: Festival pušipela (sajam vina, vinarske i vinogradarske opreme), Dani otvorenih podruma, te blagdan Svetog Urbana uz Vinski bal.

Današnji zadni dan program festivala Urbanovo:

Nedjelja, 15.05.2016.

12,00 – 20,00 sati VIII. FESTIVAL PUŠIPELA – degustacija svih vina i jela u glavnoj festivalskoj dvorani, atraktivne radionice

16,00 sati VINSKA RADIONICA: Ivo Kozarčanin: ‘Međimurski sauvignoni- vina proljezne dane i ljetne večeri’

20,00 sati Zabavni program Štrigove

U radno vrijeme Festivala BESPLATNI URBANOVO BUS prometuje na relaciji ‘Dvorana – centar Štrigove’ gdje posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda i zabavni program

URBANOVO BRINE ZA SIGURNOST SVOJIH POSJETITELJA!

Organizirano voze autobusi na relaciji Prelog – Štrigova i Čakovec – Štrigova. Povratna karta od Preloga do Štrigove iznosi 40 kuna, a od Čakovca do Štrigove 20 kuna. Vozni red pogledajte OVDJE.

Tijekom Festivala pušipela možete od 12 sati do 20 sati za jednodnevnu ulaznicu od 80 kuna + čaša ‘Urbanovo’ gratis u festivalskoj dvorani uz međimurska vina konzumirati vina Slavonije, Baranje, Mađarske, Gradišća i Slovenije, a uz jednodnevnu ulaznicu dobivate Urbanovu čašu za degustaciju vina.

Kako je bilo u subotu pogledajte u fotogaleriji u nastavku

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije