‘Štampar’: Vina s novim etiketama i vrhunskom kakvoćom osvajaju nove potrošače

Na ocjenjivanju vina u ‘Terbotzu’ za potrebe ‘Urbanova 2016. vinska kuća Štampar iz Svetog Urbana dobila je mnoga odličja, ali kako kaže prvi čovjek podrumarstva mr. David Štampar, to je već prošlost i sve snage upregnute su na što jačem nastupu na tržištu.

Riješimo Urbanovo 2016. i potom slijedi snažan iskorak prema osvajanju novih potrošača. Za to imamo sve adute i opravdanja u tradicionalnoj kakvoći naših vina, a sada s novim ‘dizajnom’ boca s prepoznatljivim etiketama.

Naša vrhunska vina u prvom redu novi ‘Sveti Urban’ – cabernet sauvignon&gamay, vrhunsko suho crveno vino berbe 2012. sa 13,5 posto alkohola ima mjesta na širokom tržištu kao i među probranim potrošačima i konzumentima.

Zatim je tu ‘Muškat žuti’ berbe 2015. vrhunsko poluslatko vino sa 10,5 posto alkohola koje će se sigurno svidjeti ženskoj i mladenačkoj populaciji, kaže David, dodajući kako su vina kušali mnogi poznavatelji dobre kapljice i kako su ocjene vrlo pozitivne.

I sva ostala vina iz bogate Štamparove kolekcije ističu se kakvoćom i ne može se pogriješiti koje god se izabere za pijenje. Sigurno je kako je najbolje u njihovom prelijepom podrumu u Svetom Urbanu, ali i u svim ugostiteljskim lokalima diljem Hrvatske.

Bajkovitost okusa, mirisa, boje, arome i snage Štamparovih vina mogu se kušati na ‘Danima vina u županiji Zrinskih’ – Urbanovo 2016. od petka 13. do nedjelje 15. svibnja, a potom i na ‘Danima otvorenih podruma’ narednog vikenda.

Upravo nakon događan vezanih uz Urbanovo 2016. slijedi snažan iskorak prema novim potrošačima, dok dosadašnji zasigurno ostaju vjerni vinima stvorenim u ‘Vinogradarstvu i podrumarstvo Štampar’ u Svetom Urbanu 2 u prelijepom bajkovitom štrigovskom kraju.

U ‘Hortus Croatiae’ gdje dragi Bog, Sveti Urban, Sveti Martin i Sveti Vinko bdiju nad kapljicom koju je i sam Isus Krist odredio za dio euharistijskog slavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije