Poziv na prvu poljoprivrednu konferenciju u Međimurju

Regionalna razvojna agencija za Međimruje REDEA vas poziva na prvu poljoprivrednu konferenciju – Upravljanje znanjem u poljoprivredi koja će se održati 3. ožujka 2016. godine s početkom u 9 sati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje (Ulica Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec, Multimedijalna dvorana).

Partneri konferencije su: Međimurska županija, Tehnološko inovacijski centar Međimurje, Savjetodavna služba i Gospodarska škola Čakovec. U sklopu konferencije održat će se nekoliko predavanja i prezentacija stručnih predavača te panel diskusija na kojoj će sudjelovati predstavnici poljoprivredno – prehrambenog sektora, s ciljem osiguravanja prijenosa znanja kao preduvjeta za unaprjeđenje proizvodnih procesa, a time i konkurentnosti dionika poljoprivredno – prehrambenog sektora Međimurske županije.

Ciljevi konferencije su: pružiti podršku poljoprivredno – prehrambenom sektoru kroz poboljšanu suradnju sa županijskim institucijama i službama, prijenos i primjena znanstvenih istraživanja u poljoprivrednoj proizvodnji, prijenos primjera dobrih praksi u poljoprivredno – prehrambenom sektoru iz ostalih zemalja članica Europske unije te podrška u promociji lokalno proizvedene hrane.

Konferencija je koncipirana na način da predstavlja mjesto susreta međimurskih poljoprivrednih proizvođača, prehrambeno prerađivačke industrije, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga ali promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali konkurentnijom poljoprivredom temeljenoj na znanju.

Ulaz na konferenciju je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta neophodno je napraviti online prijavu najkasnije do 2.3.2016. godine putem sljedeće poveznice: https://goo.gl/cpLI6G ili putem broja telefona 040 395 586 (Mateja Mihalić).

Program konferencije pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije