Pre-kom pokrenuo javnu dražbu za potrebite – evo što možete kupiti

>> Pre-kom pokrenuo javnu dražbu za potrebite – evo što možete kupiti

Već neko vrijeme GKP Prek-om priprema se za projekt ‘Centra za ponovnu upotrebu‘ u kojem bi njihovi korisnici mogli predavati stvari koje ne žele a koje se još mogu koristiti uz malo ulaganja u njih.

– U sam projekt povezali bi socijalnu zadrugu te strukovne škole koje školuju servisere kućanskih aparata i elektroničke opreme. Kod provođenja projekta očekujemo značajnu podršku Fonda za zaštitu okoliša jer radi se o projektu koji nema ekonomsku isplativost već samo socijalnu i okolišnu komponentu. Za zaokruživanje projekta potrebno je naći (ili izgraditi) izložbeni salon, skladište i radionu.

Kako bi javnost informirali i motivirali da podrže ovakav projekt pokrećemo javnu dražbu prvih 6 artikala koje smo obnovili i koje bi željeli prodati najboljim ponuđačima, a dobivena sredstva donirat ćemo potrebitima. Javna dražba trajat će do 19. veljače 2016. godine, a o sakupljenim sredstvima i kome će biti donirana obavijestit ćemo vas nakon isteka roka za javnu dražbu.

Na javnoj dražbi nalazi se 6 artikala sa slikom, opisom, te opisom što je rađeno u obnovi, a također se može pogledati i slika prije obnove. Sve artikle možete uživo pogledati u Upravi Pre-kom-a. Uz svaki artikl se nalazi početna cijena i trenutno ponuđena cijena – poručili su iz ove preloške tvrtke.

Više o javnoj dražbi, pregledu artikala i slanju ponuda pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije