Drugi krug besplatnih SEPA radionica u Murskom Središću

Županijska komora Čakovec i Hrvatski SEPA forum (HSF) organiziraju u petak, 5. veljače, u dvorani Inovacijsko-tehnološkog centra InTeC u Murskom Središću drugi krug besplatnih radionica na temu SEPA u Hrvatskoj.

SEPA (Single Euro Payment Area) je jedinstveno područje plaćanja u eurima i obuhvaća pravila Europske unije za kreditni transfer i izravno terećenje, koja u Hrvatskoj postaju obvezna od 1. travnja za sva zbirna plaćanja tvrtki (u eurima i u kunama).

Radionica je namijenjena svim poslovnim subjektima (malim i srednjim poduzetnicima, velikim trgovačkim društvima, javnim sektorima, IT kompanijama, obrtnicima) i tijelima javne vlasti (lokalnoj i regionalnoj samoupravi). Voditelji radionice bit će u ime Hrvatskog SEPA foruma predstavnice Financijske agencije Irena Ivoš i Martina Meštrović.

Mjesto održavanja radionice jest u InTeC-u u Murskom Središću, Slatine 18a (lokacija tvrtke Sobočan-interijeri d. o. o.), a početak je u 11 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje ovdje ili na elektroničku adresu spetris@hgk.hr ili na telefaks 040 311 161 i to najkasnije do 4. veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije