Eto stigla nam je i velječa prevrtljača. Temperature u siječnju nisu bile osobito niske, a priroda i dalje pokazuje svoju neobičnu ćud.
Zadovoljstvo je na našem placu naći domaće proizvode. Vrijedne ruke naših baka marljivo rade domaće rezance, tjestenine, mlince, medenjake i domaće suhe kekse, a uz to i nude kukuruzno i raženo brašno, ajvar, hren i to upravo vama i nama da obogate naš jelovnik. A znamo da je domaće – domaće.
Rezanci – često ih koristimo za finu juhu, široke rezance i mlince kao prilog uz meso.
Kukuruzno i raženo brašno – možemo napraviti fini domaći kruh, žgance, zlevanku i drugo.
Domaći ajvar i hren – dobar umak uz kuhano meso, šunku, kobasice ili već uz ono što vam najviše odgovara.
Medenjaci – tradicionalni zimski kolačići raznih veličina, oblika i boja. Ime ovog kolača dakako dolazi od meda koji mu daje specifičan okus.