Najbolja turistička godina u Termama Sveti Martin

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri, planira ove godine uprihoditi 632.000 kuna,a jednako toliko i potrošiti. Najviše novca, 400.000 kuna uprihoditi će od boravišne pristojbe, a preostali novci namaknuti će se od turističke članarine, iz općinskog i državnog proračuna te iz drugih izvora.

Rashodovno novci će ići na administrativne poslove, dizajn vrijednosti, komunikacije vrijednosti, distribuciju i prodaju vrijednosti, interni marketing, marketinšku infrastrukturu, te posebne programe.

Glavne priredbe u 2016. godini će biti Dani turizma, Martinje, Spust murskih ladji, Vincekovo, Krampuslauf, Tour of Croatia i Trash and burn, te se od tih priredbi očekuju solidni prihodi, no na njihovu organizaciju i provođenje utrošiti će se i značajna sredstva.

Da planovi imaju realnu osnovu potvrđuju podaci iz LifeClass Termi Sveti Martin, koje čine najveći promet i prihode u svetomartinskoj općini. Saša Vugrinec PR menager u Life Classu kaže kako je popunjenost kapaciteta za minule božićno-novogodišnje blagdane bilo 98 posto.

Vugrinec dodaje kako je 2015. godina bila najuspješnija od postojanja termi, a takav trend očekuje se i u ovoj godini. U svetomartinskoj Turističkoj zajednici kažu kako je po njihovim podacima 2015. zaista godina u kojoj su ostvareni najbolji rezultati,a zapamćena će biti i po brojnim domaćim i stranim priznanjima koja su potvrdila jako dobar rad.

Vincekovo je prva veća i organizirana priredba u 2016. godine, a održava se četvrtog vikenda u siječnju od 22. do 24. siječnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije