Završno druženje donjodubravskih obrtnika i poduzetnika

Da bi zaokružili ovu kalendarsku godinu sastanak su održali članovi Udruge obrtnika i poduzetnika općine Donje Dubrava.

– Sastali smo se u želji da s ostalim članovima obilježimo izuzetni uspjeh naše Udruge koja je prepoznata i u Obrtničkoj komori Međimurske županije i pri tome nam uručili diplomu za izniman doprinos u promidžbi, poticanju i unapređenju Udruge. Posebno smo se obradovali podijeliti izniman uspjeh za 20 godina rada, koji je diplomom priznat članu naše udruge, Miljenku Rusaku.

Unatoč poteškoćama u poslovanju, u kojima se nalaze obrtnici i poduzetnici, oni se ipak mogu pohvaliti s 20 godina profesionalnog i vrlo uspješnog rada. Ujedno smo ponosni što se našoj Udruzi pridružio i novi član, Mijo Špoljar sa svojim obrtom Uljara Dobrava koji se bavi uzgojem i preradom uljarica.

Špoljar nam je za ovo druženje pripremio nekoliko svojih proizvoda od kojih, naravno, moramo izdvojiti bučino ulje iznimne kvalitete, a ujedno i dobravski brand. Njegova Internet stranica je trenutno u izradi, a tamo će biti predstavljeni svi proizvodi koji se nalaze na prodajnom mjestu.

Na datum osnivanja udruge, 5. veljaće 2016., održat će se godišnja skupština Udruge obrtnika i poduzetnika. Zahvaljujemo svima koji podupiru naš rad te se nadamo da će jednako uspješno i profesionalno doprinositi očuvanju tradicionalnih obrta – rekla je uz čestitke njihova predsjednica Marijana Štefić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije