HVIDR-a Jug Čakovec obradovala djecu članova Udruge poklonima

>> HVIDR-a Jug Čakovec obradovala djecu članova Udruge božićnim poklonima

‘U prostorima naše Udruge okupilo se veselo društvo djece i roditelja koji su došli po svoje poklone. U srijedu, 23. prosinca u prostorijama HVIDR-e Jug obavljena je podjela božićnih darova za djecu članova Udruge. Ovom podjelom obuhvaćeno je 21 dijete koje je dobilo božićni dar.

Drago nam je što smo mogli uljepšati ovo božićno vrijeme djeci, a i njihovim roditeljima. Ovim putem želimo se zahvaliti gospodinu Zvonku Bratuši koji je bio sponzor darova koje smo podijelili. S obzirom na činjenicu da smo novo-osnovana udruga i da od županijskih i gradskih vlasti nismo dobili nikakavu financijsku pomoć za ovu godinu na isteku smatram da smo uz pomoć donatora mnogo dobroga napravili u ovoj godini.’, rekao nam je Pavo Jazvić, predsjednik Udruge.

Nakon podjele darova obišli su pet obitelji na jugu Čakovca kojima smo podjelili poklone povodom nadolazećih blagdana. Darove za te obitelji sakupili su članovi HVIDR-a Jug Čakovec.

‘Drago nam je što smo u ovim teškim vremenima uspjeli u ovoj našoj akciji. Svim svojim donatorima, svim članovima Udruge i njihovim obiteljima te svim građanima i građankama grada Čakovca i Međimurske županije želimo sretan i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu novu 2016. godinu!’, završio je Jazvić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije