Tko je 2015. godine najviše čitao u Knjižnici i čitaonici Goričan?

>> Tko je 2015. godine najviše čitao u Knjižnici i čitaonici Goričan?

U ponedjeljak, 21. prosinca 2015. godine proglašeni su najčitači Knjižnice i čitaonice Goričan za 2015. godinu (u razdoblju od 15. prosinca 2014. godine do danas).

Prije samog proglašenja i dodjele nagrada prisutnima se obratila ravnateljica Knjižnice Sanja Glavak koja je ukratko u brojkama iznijela rad i poslovanje same Knjižnice. Usporedila je sadašnji broj članova s onim prije godinu dana, izvijestila prisutne o broju novo nabavljenih knjiga za posudbu, održanim radionicama, književnim susretima, akcijama, izložbama i drugim aktivnostima te ukupnom broju posjeta članova i korisnika Knjižnici i čitaonici Goričan u 2015. godini.

Najčitače 2015. u svim kategorijama po broju pročitanih knjiga predvodi umirovljenik Franjo Matošić kojem je ravnateljica Knjižnice kao nagradu uručila knjigu. Knjigama su nagrađeni i drugi najčitači u pojedinim kategorijama.

U kategoriji predškolaca najčitač je Ela Farkaš, u kategoriji osnovnoškolaca najviše je čitala Mateja Munka, dok je u kategoriji srednjoškolaca najčitač Petra Horvatić. S najviše pročitanih knjiga u kategoriji studenata nagrađena je Marina Novak. Irena Smolek, prošlogodišnji ali i ovogodišnji najčitač pročitala je najviše knjiga u kategoriji zaposleni, a Elizabeta Zoka u kategoriji nezaposleni.

Nakon proglašenja najčitača druženje se nastavilo u dobrom duhu i ugodnoj atmosferi uz grickalice, kolačiće i piće. Čestitamo svim nagrađenima!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije