Od hrane izrađivali maketu arhitekture i hortikulture Društvenog centra Čakovec

>> Od hrane izrađivali maketu arhitekture i hortikulture Društvenog centra Čakovec

U petak 18. prosinca u Prostoru centra za mlade (CeZaM) u Čakovcu održao se proaktivni gurmanski performans te izložba analogno interaktivnih fotografija na temu “Osmisli i izgradi resurse za Društveni centar Čakovec i ponesi ih sa sobom ili u sebi”.

Performans se sastojao u izgradnji makete Društveno-kulturnog centra Čakovec od prehrambenih artikala i to prema nahođenju sudionika. Ideja vodilja je bila da nazočni kreiraju svoju viziju arhitekture i hortikulture Društveno-kulturnog centra Čakovec te da to podijele sa svima nazočnima i šire, a da na kraju ponesu kući svoja ostvarenja (sa sobom ili u sebi – tj. da ih pojedu).

Na izloženim fotografijama bilo je prikazano aktualno stanje prostora koji će obuhvaćati Društveni centar u Čakovcu, a sudionici su bili pozvani da na fotografijama dodaju (nacrtaju ili napišu) što misle da je potrebno ili što žele da se u budućem planiranju Društvenog centra realizira u zbilji.

Izložene fotografije snimio je i pripremio za izlaganje Milivoj Mimi Kuhar.

Svi sudionici su pokazali zavidnu razinu imaginativnosti i zaista bi bilo zanimljivo vidjeti neka idejna rješenja realizirana u funkcionalnoj varijanti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije