‘Nitko nam ništa ne govori i autobusi ne staju na stanicama gdje staju vlakovi’

Putnici koji su danas ujutro krenuli vlakom put Varaždina svjedoče o tome da alternativni prijevoz ne funkcionira najbolje te da ih nitko ne obaviještava o tome što se događa.

– Bez ikakve najave vlak na relaciji Golubovec-Varaždin danas je stao na pružnom prijelazu kod semafora prema Kućanu, oko 500 metara od željezničkog kolodvora. Vlak je jednostavno stao i do nas putnika je došao zlovoljan kondukter i rekao nam kako moramo izaći ovdje. A prije toga na željezničkoj stanici u Cerju Tužnom željeznički prometnik rekao je putnicima kako vozi autobus, da bi niti pet minuta nakon toga ponovno rekao da vozi vlak – javljaju čitatelji.

Na relaciji od Kotoribe do Varaždina nije bilo puno bolje.

– U Kotoribi sam došla na praznu stanicu, nisam o ničemu bila obaviještena. Da mi jedna gospođa nije slučajno rekla da vozi autobus, ne bih znala. Vožnja do Varaždina je trajala punih sat i pol, a bus se napunio odmah na početku puta te je većina putnika vožnju provela poput sardina u konzervi. Bus nije niti stao na nekim stanicama na kojima vlak stoji – javila je čitateljica koja je jutros iz Kotoribe putovala do Varaždina.

Uskoro očekujemo i službenu informaciju iz Hrvatskih željeznica do kad bi problem na pruzi trebao biti riješen i promet normaliziran.

> U Varaždinu vlak izletio iz tračnica, putnici preusmjereni u autobuse

> Željeznički promet normaliziran, za uklanjanje izletjelog vlaka trebalo 11 sati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije