Mjuzikl Mamma mia u petak u Areni – poklanjamo 2×1 ulaznicu!

Najpoznatiji mjuzikl današnjice, Mamma Mia, koji je premijerno prikazan ovog lipnja u kazalištu Komedija stiže u varaždinsku Arenu ovaj petak 18. prosinca.

Mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, među ostalima i na Broadwayu, dobio je svoje izdanje na hrvatskom jeziku, a za uloge su pomno odabrani renomirani domaći glumci i izvođači koji su prošli strogu i napornu audiciju. Među njima su Renata Sabljak, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović i brojni drugi.

Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barbarić, dirigira Dinko Appelt, a u orkestru sviraju brojni poznati i priznati domaći glazbenici.

Nakon brojnih predstava u matičnom kazalištu, mjuzikl Mamma Mia krenuo je na turneju diljem Hrvatske, a 18.12.2015. svoju vrhunsku predstavu održat će u Areni Varaždin.

eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr poklanjaju 2×1 ulaznicu

Najbržoj dvojici koji ispod članka u komentaru ostave svoje ime i prezime ili ime i prezime osobe kojoj žele da pogleda mjuzikl, medijski pokrovitelji eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr poklanjaju po jednu ulaznicu. Sretno! Ulaznicu podižete na press desku kod glavnog ulaza u dvoranu uz predočenje osobne iskaznice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije