FOTO: Produkcija učenika Mateja Ščavničara

>> FOTO: Produkcija učenika Mateja Ščavničara

U nedjelju 13. prosinca 2015. u holu OŠ Štrigova održana je produkcija učenika Mateja Ščavničara. Pod geslom “ususret Božiću na krilima nota” dvanaestero mladih zaljubljenika u glazbu, svirajući na synthesizeru pokazalo je ono najbolje što su naučili protekle godine.

Nastupili su: Eva Frlin, Teo Senčar, Marija Brezovački, Sara Toth, Karlo Šardi Gracin, Gabriel Šajnović, Barbara Rešetar, Dora Horvat, Antonia Šajnović, Ida Trstenjak, Rahela Perčić, Ivana Rešetar.

Produkciji su se pridružili i njihovi prijatelji: Leonora Kuqi, Lorena Rebernik te Manuel Lesar koji su pjevali uz pratnju mladih glazbenika. A publici se predstavio i Aleksandar Majhen dvjema recitacijama. Program su vodile Lara Bogdan i Antonia Šajnović.

Na kraju produkcije, učenicima i roditeljima obratio se Matej Ščavničar te im zahvalio za suradnju naglasivši važnost podrške koju roditelj pružaju svojoj djeci. Zahvalio je i gosp. Dejanu Mošmondoru, vlasniku glazbene škole Suita iz Nedelišća na podršci. Učenici su zahvalili Mateju Ščavničaru za sav trud, strpljenje i ljubav koju ulaže u njihovu podučavanje uručivši mu prigodan poklon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije