Općina Nedelišće: Vatrogascima tlačne cijevi vrijedne 30 tisuća kuna

U srijedu, 9. prosinca 2015. godine u Društvenom domu u Gornjem Hrašćanu, održana je skupna sjednica Upravnog odbora i Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Općine Nedelišće na kojoj su prisustvovali predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Nedelišće Zlatko Marciuš i zapovjednik Dragan Treska, predsjednici i zapovjednici svih dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Općine Nedelišće, načelnik Općine Nedelišće Darko Dania i zapovjednik Civilne zaštite Općine Nedelišće Franjo Logožar.

Tom prilikom načelnik Općine Nedelišće Darko Dania i zapovjednik Civilne zaštite Općine Nedelišće Franjo Logožar, u ime Općine Nedelišće, predali su predsjedniku Vatrogasne zajednice Općine Nedelišće Zlatku Marciušu donaciju u obliku tlačnih cijevi koje će biti raspoređene dobrovoljnim vatrogasnim društvima. Vrijednost donacije iznosi oko 30.000,00 kn, a sredstva su osigurana u dijelu proračuna koji se odnosi na civilnu zaštitu.

Prilikom predaje načelnik je prisutnima zahvalio na angažmanu te istaknuo kako su dobrovoljna vatrogasna društva okosnica svih vrsta intervencija prilikom nepogoda i nesreća, a navedenom donacijom pomaže se održavanju visoke razine spremnosti u koju smo se uvjerili posljednjih godina prilikom nepogoda koje su pogodile naše krajeve.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije