Karolina Kolarić na čelu Udruge studenata Međimurja

Svoju godišnju skupštinu održali su članovi Udruge studenata Međimurja. Kako je godišnja skupština Udruge ujedno i izborna, na skupu je izabrano novo vodstvo.

Izvršno tijelo Udruge predstavlja Predsjedništvo u koje su izabrani: Matko Lovrec, Ivan David Ivković, Karolina Kolarić, Tihana Srpak, Marta Vlahek, Matija Košak, Barbara Šimić, Iva Ivković i Tajana Pavlic. Predsjedništvo je za predsjednicu izabralo Karolinu Kolarić, za potpredsjednicu Ivu Ivković, dok je novi tajnik Udruge Matija Kikelj.

Na skupštini je dosadašnji predsjednik David Krištofić svim prisutnim članovima podnio izvješće o aktivnostima i radu Udruge u protekloj godini. Novoizabrana predsjednica Karolina Kolarić predstavila je zatim plan rada za nadolazeću godinu, u kojoj će uz nastavljanje postojećih, Udruga proširiti svoje aktivnosti i na nove projekte. Ujedno je pozvala sve zainteresirane članove da se priključe aktivnom sudjelovanju u projektima i svojim idejama obogate rad Udruge.

Nakon formalnog dijela Skupštine svi prisutni studenti i ostali gosti nastavili su se družiti i zabavljati do dugo u noć. Udruga studenata Međimurja ima još planova za ostatak ove godine. U ponedjeljak, 14. prosinca, organizira Božićno druženje i radionicu na kojoj će članovi izrađivati božićne ukrase i čestitke za humanitarne svrhe, a ujedno će ojačati timski duh i blagdansku atmosferu.

Sudjelovat će i na Sajmu dobrote u čakovečkoj Gimnaziji Josipa Slavenskog pa pozivaju sve ovogodišnje maturante da ih posjete i unaprijed se upoznaju sa svime što ih očekuje naredne godine u Zagrebu. Za kraj uspješne 2015. godine organiziraju izlet u Brno, Bratislavu i Budimpeštu za članove i ostale putoholičare.

Udruga studenata Međimurja zahvaljuje svima na pruženoj podršci u radu te vas poziva da nastavite pratiti njihove aktivnosti i u 2016. godini!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije