Bajkovito nebo nad Kotoribom iz objektiva Danijele Sabol

– Zaljubljenica sam u šetnje koje, kada se čovjek zaljubi u njih, mogu biti posebne, očaravajuće, fascinantne pogotovo ako se u njima fokusirate na prirodu. Odlučila sam zbog toga u njih odlaziti s ‘fotićem’ pa tako šećem i fotografiram i u sebi govorim kako su moja Kotoriba i njen okoliš bogati i lijepi, a kad se te ljepote sljube s prirodnim fenomenima stječem dojam da sam u bajci. Ne zamjerite mi, volim maštati.

Ispričala nam je to kada nam je pokazala fotografiju zalaska sunca nad Kotoribom koja je nastala prije ovih maglovitih dana. – Znam da nisam jedina koja bilježim takve detalje, da ima takvih ljepših i boljih fotografija, no neka mi ti majstori fotografije ne zamjere za mene je ipak Kotoriba najljepša i zato hvala nebu što nam daruje takve zalaske koje sam željela podijeliti s vama.

Kaže da, kada s obitelji obilazi dijelove Lijepe Naše, njezin ‘fotić’ jedva ‘guta’ sve te čari. Nije mogla odoljeti, a da nam se ne pohvali gdje je snimljena s kćerkama Anabelom i Emili ljetos na Rastokima dodavši kako je s druge strane objektiva bio suprug Mladen.

Danijela je učiteljica razredne nastave u OŠ Jože Horvata. Nastoji to svoje gledanje svijeta drugim, ljepšim očima prenijeti na one koji je vole i žele slušati…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije