U Čakovcu premijera filma ‘Život je truba’ s gostima

U petak, 4. prosinca 2015. s početkom u 20.00 sati u Centru za kulturu Čakovec održat će se svečana premijera filma “Život je truba” s gostima. U goste dolaze redatelj Antonio Nuić, producent Boris T. Matić, izvršna producentica Lana Ujdur te glumice Ksenija Marinković i Iva Babić, dok je glazbeni gost Mario Jagec.

‘Život je truba’ komedija je koja pršti humorom, optimizmom, glazbenim evergreenima i prvorazrednim glumačkim nastupima, dočarana nekim od najljepših zagrebačkih veduta prikazanim na našim platnima. Radi se o pomalo ironičnom, ali više od svega suosjećajnom pogledu na ljudsku potrebu za stvaranjem problema, ali i o vještini kojom te probleme rješavamo.

Obiteljska okupljanja sjajna su prilika za rješavanje starih svađa i započinjanje novih. Dva su velika obiteljska okupljanja prikazana u filmu ‘Život je truba’. Jedno je svadba, a drugo večera na Badnjak. Mladoženja, glavni junak filma, opušteni je jazz-trubač koji pokušava pomiriti oca mesara, brata kockara i majku, umirovljenu računovotkinju. Nesebičnu pomoć pružaju mu mlada supruga i njeni neobični roditelji.

Komedija ‘Život je truba’, novi film Antonija Nuića, samo dan nakon hrvatske premijere 1. prosinca u zagrebačkom kinu Europa kreće na turneju po domaćim kinima koja čine dio ‘Kino mreže’ – hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača! U suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i spomenutom ‘Kino mrežom’ film će se u prvim prosinačkim danima početi prikazivati i u većini hrvatskih neovisnih kina među kojima je i kino Centra za kulturu Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije