Humanitarni tjedan za Azil uz fotkanje, skupljanje hrane i koncert

Hladni i kratki dani već su na veliko obilježili dolazak zime. Ove godine, Centar za mlade Čakovec (CeZaM) i Udruga mladih 3FF u suradnji s Volonterskim uredom Međimurja organizira humanitarnu akciju za pomoć čakovečkom Azilu.

U humanitarnu akciju priskočili su Stari Hrast (skupljanje stvari za životinje 4.12), Caffe Bar Baza (skupljanje stvari 5.12.) i Metalac Industrial Bar. Pokažite toplo i darežljivo srce i pridružite se akciji za naše najbolje prijatelje – životinje.

>>> VIDEO: Pogledajte kako je proteklo humanitarno fotkanje za Azil

Program:

3. i 4. prosinac od 16 sati

Humanitarno fotografiranje za Azil ‘Prijatelji’

Prostor CeZaM, Stari Hrast, Dr. Ivana Novaka 38

Nakon foto akcije koja je bila organizirana početkom godine ponovno organiziramo humanitarnu akciji za Azil ‘Prijatelji’ Čakovec. U četvrtak (3.12.) i petak (4.12.) vas pozivamo vas sve da nas podržite i dođete na fotkanje sa svojim ljubimcima. Akcija počinje u 16 sati, a u zamjenu za donaciju od minimalno 15 kuna, na licu mjesta dobijete fotku veličine 10x15cm.

Sva skupljena sredstva doniraju se Azilu. Slikanje će odraditi prošlogodišnji duo Ivan Šardi i Alex Drvenkar. Na ovaj način ćete pomoći u brizi za 300 pasa koji su trenutno u Azilu. Uz dobre fotke i veselo društvo, garantiramo vam i dobru zabavu! Više saznajte klikom ovdje.

4. i 5. prosinac od 8 sati

Prikupljanje hrane i stvari za napuštene životinje

Caffe bar Stari Hrast (4. prosinac) i Caffe Bar Baza (5. prosinac)

U Azilu ‘Prijatelji’ trenutno se brinu za 300 pasa. Kako je zima već naveliko počela, a i pse treba zaštiti od hladnoće, organizirat ćemo prikupljanje hrane i stvari koji im mogu pomoći u radu. Skuplja se suha rana za pse, konzerve, deke i pokrivači, pa čak i stare novine koje mogu upijati tekućinu.

5. prosinac od 20 sati

Humanitarni koncert za Azil ‘Prijatelji’ Čakovec

Metalac Industrial Bar

Kao što znte, bliži se doba “darivanja” isto tako i hladna zima. Umjesto da bezobzirno trošimo novac na beskorisne poklone, pomognimo onima kojima najviše treba –životinjama.

Koncert je besplatan, a za vrijeme koncerta moći ćete donirati novac u kutije za donacije.

Za ljude i životinje sviraju:

Partleki (Baby punk ČK)

Bend koji vraća u djetinjstvo, izvodi svima poznate pjesme u malo bržoj i veselijoj verziji.

Wind Stain (Alt rock ČK)

Dinamični trio čija su glavna obilježja glasna i energična post grunge alt rock glazba!

Rectal Destroyer (Agro core VŽ)

Varaždinski agro-core trio, okupljen na proljeće 2013. Tematika pjesama je zasnovana prvenstveno oko poljoprivrede i svakodnevnih problema i prepreka s kojima se susreće obični poljoprivrednik. Više saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije