Balašević gotovo već rasprodao ulaznice za Božićni koncert u Varaždinu

U svega tri dana od početka prodaje ulaznica za Božićni koncert Đorđa Balaševića u varaždinskoj Areni 26. prosinca prodano je 75% kapaciteta dvorane.

Organizatori otkrivaju da Balaševićevi fanovi kupuju ulaznice i iz Slovenije i BiH, ali i u Njemačkoj, Luksemburgu, Irskoj, Švedskoj, Finskoj, Češkoj, Mađarskoj, Švicarskoj i Australiji. Uponudise nalaze još mjesta ufan pitute uparteru.Cijeneulaznica iznose 295 kn za najbližu poziciju pozornici, Fan pit, i 220 kn za Parter.

Božićnikoncert 26. prosinca sadržavat će najvažnije trenutke iz Balaševićeve impresivne pjesmarice. Pozornicom varaždinske Arene proći će“Lepa protina kći”,“Devojka sa čardaš nogama”,“Miholjsko leto”,“Budimpeštanski sneg”,“Ringišpil”,“Olivera”,“Odlazi circus”u višesatnom nastupu, kao što to Balašević što je jedan od koncertnih običaja najpopularnijeg “Panonskog mornara”.

Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestraAleksandra Dujina, saksofonistaGabora Bunfordai violinistaIgnaca Shena, a kaoposebangost nastupit ćeNikša Bratoš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije