Koncert u Podroomu – Nikola Marjanović (ex Sane, ex Radio Luksemburg)

Nikola Marjanović, glazbenik čiji je glazbeni put neizmjerno zanimljiv, u petak 27. studenog u Podroom klubu predstavlja svoju prvu pjesmu samostalne karijere – “Kako lijepa si”.

Svestrani glazbenik, ujedno i diplomirani kontrabasist, u svojoj karijeri, surađivao je s brojnim glazbenim imenima i stvorio prepoznatljivo ime, a nakon mnogih bendova, suradnji i glazbenih izleta, kreće u samostalnu karijeru.



Glazbene temelje gradio je s grupom Sane, koja se nedavno raspala, no ostavila je velik broj obožavatelja iza sebe i pjesme koje su obilježile jedno razdoblje, a stvorile malu legendu.

Od prerada Dine Dvornika koje su dale novu dimenziju evergreenu poput “Ja bih preživio”, preko Adele, gdje je Nikola pokazao sve mogućnosti svog glasa do autorskih, poput “Ostani”, Sane i Nikola bili su dašak raznolikosti na tada pomalo učmaloj glazbenoj sceni.

Istovremeno, Nikola je preuzeo ulogu frontmena u grupi Radio Luksemburg i pjesmom “Ako nemam te” prije četiri godine pokorio radijski eter dok je pjesma dosegla velikih 3 milijuna pregleda na Youtube-u.

Dođite slušati ovog zanimljivog glazbenika za kojeg sa sigurnošću možemo reći da je njegova dosadašnja glazbena karijera bila samo početak svega što tek slijedi. Ulaz je slobodan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije