Koncert desetljeća Zdravka Čolića u Čakovcu uskoro rasprodan!

Bliži se subota 28. studenog kad u dvorani GOC-a u Čakovcu legenda zabavne glazbene scene Zdravko Čolić održava koncert u sklopu turneje Vatra i barut.

Dosadašnji rasprodani koncerti Čole najbolja su pozivnica za čakovečki spektakl koji će prema informacijama koje smo dobili od organizatora – također biti rasprodan!

Ostalo je još nekoliko desetaka ulaznica u slobodnoj prodaji, očekuje se puna dvorana i pjevanje u glas s Zdravkom Čolićom čiji fanovi će “potegnuti” iz Rijeke, Zagreba, Slovenije i Austrije.

– Jako sam zadovoljan kako protiču koncerti povodom albuma “Vatra i barut”, kao i reakcijama na cjelokupan album… Zapravo, mislim da ovako dobar period nisam imao još od 2001. ili 2002.godine, naravno, i od onih sedamdesetih godina koje je obilježila histerija zvana “putujući zemljotres” uz Lokice, Dadu Topića i grupu “Mama Koko” – rekao je Čola.

Što je to čarobno što već desetljećima doživljava brojna publika na koncertima ovog vrhunskog pjevača, provjerite u subotu.

Osim Zdravka Čolića očekuju Vas i glazbeni gosti koje priprema organizator prije i za vrijeme koncerta. Sa Čolom će na pozornici biti 25 vrhunskih glazbenika te s toga ne propustite ovaj glazbeni spektakl u Čakovcu.

Preporučeno
Najnovije