MEF – prvi hrvatski festival s mirisom

U hotelu ‘Golfer’ u Termama Sveti Martin jučer je tijekom konferencija za medije, održane uoči večerašnjeg 13. Međimurskog festivala zabavne glazbe predstavljen prvi festivalski parfem. Riječ je o ženskom i i muškom mirisu MEF. O ideji projekta koji je osmislio u suradnji s direktorom festivala Rajkom Dobošićem, tvorac parfema MEF Dejan Levačić je kazao kako je riječ o mirisima koji su jedinstveni u dočaravanju ljepote i gostoprimstva koje ljudima pruža Međimurje.

– Moj prvi parfem koji sam dizajnirao, kazao je Levačić, bio je za jednu političku stranku. Sve je počelo doma kao zanimacija i veselje za moje kćeri, no, ispalo je odlično. Na nagovor Rajka Dobošića ovo je novi projekt kojim smo htjeli biti inovativni i ponuditi nešto novo i jedinstveno.

Kada je riječ o mirisima MEF oni su napravljeni na slatkastoj bazi vina, ali i s kombinacijom u kojoj se osjeća međimurska zemlja i note koje podsjećaju na jesen u Međimurju. Svi oni koji poželi parfeme MEF mogu se javiti na info@mef.com i dobit će željene informacije oko nabave mirisa, a mogu ga nabaviti i večeras tijekom festivala u dvorani Toplica Sveti Martin koji počinje u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije