Selnica će i dalje imati liječničku ordinaciju

Zbog smrti dosadašnje liječnice dr. Ksenije Mesarić, u Selnici je od 16. listopada zatvorena Liječnička ordinacija, te su korisnici usluga upućeni na Zdravstvene ambulante u Murskom Središću.

Općina Selnica i Međimurska županija u želji da Selnica i dalje ima odgovarajuću Liječničku ordinaciju uspostavili su kvalitetne kontakte sa svima koji su relevantni u cijelom postupku, te je donijeto privremeno ali korisno rješenje. Liječnica dr. Monika Friščić iz Čakovca, koja je određeno vrijeme mijenjala doktoricu Mesarić, privremeno će voditi ordinaciju i to od ponedjeljka 7. studeni 2015. na dalje.

Tako će svi oni koji su do sada koristili usluge Liječničke ordinacije u Selnici to moći imati i nadalje. Naime, istovremeno će dr. Friščić, raditi na ishođenju potrebite dokumentacije za preuzimanje ordinacije te prikupljanju potpisa potrebnog broja korisnika za ostvarenje prava na ugovore s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje.

Ljudi koji su dolazili kod liječnice Friščić vrlo su zadovoljni njezinim radom i odnosom prema njima i žele da ona bude u Selnici, premda će za ordinaciju biti raspisan natječaj na koji će se moći prijaviti i dugi liječnici. Ordinacija će i dalje biti u Poslovnom centru Šardi čiji vlasnici su zainteresirani da ordinacija radi na korist svih subjekata.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije