FOTO: Vatrogasci Donje Dubrave dobili navalno vozilo

>> FOTO: Vatrogasci Donje Dubrave dobili navalno vozilo

Ministarstvo gospodarstva – Ravnateljstvo za robne zalihe, a na inicijativu i uz zalaganje Marijana Varge, savjetnika u tom ministarstvu, dodijelilo je vatrogasno navalno vozilo marke Mercedes Benz Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Donja Dubrava, odnosno Općini Donja Dubrava.

Nakon potpisivanja ugovora, vozilo su 22. listopada preuzeli članovi našeg Društva – predsjednik Zlatko Ljubek, zapovjednik Vladimir Žinić i tajnik Tihomir Đurnić. Oni su ujedno u prostorima tvrtke Ziegler d.o.o. u Zagrebu prošli kratku obuku u rukovanju vozilom i pripadajućom opremom.

A kad spominjemo opremu, valja reći da je vozilo potpuno opremljeno te da ima spremnik za vodu zapremnine 7.000 litara i visokotlačnu pumpu, javljaju iz Općine Donja Dubrava.

– Ovakvo vozilo mi sami teško bismo mogli nabaviti jer mu je cijena 1 375 000 kuna, stoga se još jednom natoplije zahvaljujemo gospodinu Marijanu Vargi koji je jedini i isključivi “krivac” za to i bez čijeg zalaganja ovo vozilo ne bi došlo u Donju Dubravu – kažu vatrogasci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije