ZEO Nobilis krenuo s provođenjem projekta ‘reVITAlizacija’

Zaštitarsko-ekološka organizacija Nobilis je od 1. listopada 2015. godine započela s novim projektom pod nazivom “reVITAlizacija” koji će se odvijati u obliku građanske akcije.

– Kao što je i poznato, na području općine Nedelišće nalazi se vodocrpilište koje svakodnevno koristi gotovo 90% pučanstva Međimurske županije. Vodocrpilište je od velike važnosti za Međimursku županiju i kako bismo ga u što većoj mjeri zaštitili krenuli smo sa građanskom akcijom “reVITAlizacija”.

Građanskom akcijom pošumljavati će se II. zona vodocrpilišta, u svrhu stvaranja eko zaštitne zone prvenstveno sa svrhom očuvanja izvora pitke vode. Sama građanska akcija traje od 1.10.2015. do 31.12.2015., a akcija se provodi u suradnji sa Međimurskim vodama d.o.o. i Cedrus Forest d.o.o. – kažu u ZEO Nobilis.

Građanska akcija financirana je od strane Regionalne zaklade za lokalni razvoj “ZAMAH”. Sve zainteresirane građane stoga pozivaju na uključivanje u građansku akciju. Više detalja o terminu i točnim datumima provedbe aktivnosti mogu saznati putem telefona 040 395 148 ili putem emaila: zeo.nobilis@ck.t-com.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije