U Podroomu mjesec pjenušca, Apokalipso bend i Noć vještica

Podroom nastavlja s odličnim vikend programom. Svi uzvanici, prijatelji i gosti Podroom kluba svakog vikenda mogu uživati u oazi dobre zabave i kvalitetne ponude.

Luda zabava počinje već u četvrtak 29. listopada kad je na repertoaru Podrumarenje koje nam predstavlja “Mjesec pjenušca”. Podroom klub u suradnji s domaćim vinarima i vinarijom Jeruzalem Ormož predstavlja mjesec pjenušca.

Šampanjac ili pjenušac, odnosno penina kako bi kazali prijatelji iz Slovenije, pravi je užitak za nepce, a svi gosti mogu uživati u degustaciji i prezentaciji najboljih domaćih pjenušavih vina. U četvrtak degustiramo odličnu peninu iz vinske kuće Jeruzalem Ormož.

Osim degustacije tu je i nagradna igra, ako kupiš jednu bocu pjenušca ulaziš u izvlačenje i možeš osvojiti vrijedne nagrade. U četvrtak se sprema veliko finale, izvlačenje nagrada.

Nagrade:

1. Noćenje/Seoski turizam
2. Dvije boce pjenušca (DK, Sibon)
3. Dvije boce pjenušca (Tomšić, Jeruzalem Ormož)
4. Dvije boce kvalitetnog buteljiranog vina (Cmrečnjak, Tomšič)

Osim vrhunskog šampanjca tu je i zabavni program, najbolja domaća glazbe za koju će se pobrinuti tamburaši Kumovi.

Podroom nastavlja sa serijom odličnih koncerata petkom. Dođite i uživajte uz “Apokalipso”, uvjerite se zašto su najtraženija grupa za nezaboravne provode predvođeni najboljim mogućim vokalnim dvojcem, Emine Arapović i Taher Sanuria. Uz perfektne glazbenike garancija su vrhunske zabave s bogatim repertoarom koji će oduševiti i najzahtjevniju publiku!

Najbolja zabava uz najbolju domaću glazbu i tamburaške bendove od sad svaku subotu u Podroomu! Podroom vas poziva na najveći i najstrašniji Halloween party u gradu, ako ste ljubitelj mračnih ali definitivno zabavnih partya koji se održavaju povodom našeg blagdana Svih svetih, pozivaju vas da se pridružite i veselite s njima do ranih jutarnjih sati.

Zagrebački tamburaški sastav “Legolas” prošao je “tonu” svirki. Ako želite ludilo od zabave, dođite 31. listopada u Podroom klub i dođite zamaskirani jer imamo odabir najbolje maske. Čeka vas dobra fešta uz Jägermeister party i naše predivne hostese. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije