Vrijedna donacija AMC Međimurja

>> Vrijedna donacija AMC Međimurja

Tvrtka AMC Međimurje, ovlašteni prodavatelj i serviser vozila Ford, Fiat i Alfa Romeo, te ovlašteni serviser VW vozila odlučio se za vrijednu donaciju. Povodom lansiranja novog modela Forda na hrvatskom tržištu, C-Maxa, koji je namijenjen obiteljima, vodstvo tvrtke AMC Međimurje odlučilo je na specifičan način obilježiti početak prodaje tog novog modela. -piše AutoStil.com.hr

C-Max namijenjen je obiteljima, a središte svake obitelji su djeca. Knjige su odabrane kao idealan poklon knjižnici Osnovne škole Strahoninec, a vrijednost ukupne donacije je oko 3.000 kn.

U ime tvrtke AMC Međimurje donaciju su, u petak 16. listopada, predali direktorica, gđa. Višnja Tompoš-Grabrović te g. Damir Grabrović, a poklon je primila prof. Jelena Okun, ravnateljica Osnovne škole Strahoninec. Prilikom primitka donacije prof. Okun je zahvalila na vrijednom poklonu te posebno pozdravila ovu ideju i naglasila da je to prva donacija ovog tipa. Svi zajedno nadamo se da će uspješni gospodarstvenici češće znati prepoznati potrebe onih kojima donacije ovog i sličnog tipa najviše znače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije