VIDEO: Čakovčanka Lea Novak (12) ispala u četvrtfinalu Zvjezdica

U subotu, 17. listopada, dvadesetero mladih pjevača svojim je glasom i scenskim nastupom pokušalo zadiviti žiri i skupiti dovoljno glasova za prolaz u polu završnicu dječjeg glazbenog showa Zvjezdice.

Svoje pjevačko umijeće je po drugi put pred žirijem kojeg čine Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac, predstavila i druga Međimurka Lea Novak (12) iz Čakovca koja je otpjevala pjesmu Miley Cyrus ‘The Climb’. Lea je pjevala kao posljednja i odmah u startu osvojila glasove Alke i Luke, no očito je trema učinila svoje.

Oni su rekli kako je u pjesmu ‘ušla’ savršeno nakon čega su uzbuđenje i trema bili jači od njezinog prekrasnog glasa. Majka Marija bila je oduševljena nastupom svoje miljenice i rekla kako je upravo Lea njezina zvjezdica.

Lea voli pjevati i crtati. Opisala bi se kao zabavna i kreativna osoba. Njeni prijatelji bi rekli da se zabavno s njom družiti, te da je slatka i brižna. Voli crtati portrete pjevača. Kad odraste htjela bi biti pjevačica, a prijatelji joj govore da liči glumici Dakoti Fanning. Uz Leu, Međimurje je u show-u predstavljala i Nives Hažić iz Dragoslavca koja također nije uspjela izboriti polufinale.

U VIDEU POGLEDAJTE NJEZIN NASTUP

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije