VIDEO: Kanadski komičar snimio vodič za gay turiste u Međimurju

Daniel-Ryan Spaulding, kanadski komičar koji je do sada obišao 35 zemalja te koji je u svakoj od njih stekao brojne obožavatelje (pogotovo je omiljen u Norveškoj), očito se silno zaljubio u Hrvatsku jer je na svom You Tube kanalu u nedjelju objavio i treći nastavak iz Lijepe naše – “Kako biti gay na hrvatskom – u Međimurju“, javlja Dnevnik.hr.

Spaulding, naime, nikad i nigdje ne skrivao da je homoseksualac, a seksualnost je upravo jedna od njegovih omiljenih tema zafrkancije.

Hrvatsku je prvi puta u jednom od skečeva spomenuo početkom srpnja ove godine, pa budući da su brojni s oduševljenjem reagirali na njegov tadašnji ‘vodič za gay turiste u Hrvatskoj”, nešto kasnije je snimio i verziju za Dalmaciju.

Naravno, ispod njegovih se videa našlo i nešto grubih komentara, pa je već u otvaranju svog novoga skeča Spaulding na njemu svojestven i simpatičan način pozvao na toleranciju, piše Dnevnik.hr.

Pogledajte kako izgleda njegov skeč o Međimruju i kako se snalazi s našim jezikom, možda i vas nasmije te postanete njegov ‘fan’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije