VIDEO: Nives Hažić iz Dragoslavca ispala u četvrtfinalu Zvjezdica

U četiri emisije ‘Zvjezdica’ vidjeli smo sveukupno šezdeset sjajnih mladih pjevača, no u daljnjem natjecanju ima mjesta samo za četrdeset najboljih.

Iz dvije četvrtfinalne emisije deset najboljih iz svake ide u polufinale. U subotu, 10. listopada na pozornicu ‘Zvjezdica’ popeli su se Leilani Cammisa, Lovro Ivić, Nina Rajnović, Kornelija Petak, Valeria Jacek, Meri Andraković, Iva Prgić, Ananda Đuranović, Elena Brnić, Mia Negovetić, Karla Bura, Armin Rizvić, Karla Komen, Korina Kitanović, David Đorđijevski, Hrvoje Bertović, Tara Šolić, Marco Cuccurin i Sergej Božić i međimurska zvjezdica Nives Hažić iz Dragoslavca.

Nives je za ovaj nastup odabrala pjesmu “Klinka” grupe S.A.R.S., no peteročlani zvjezdani žiri je smatrao da je odabrala krivu pjesmu gdje talent 12-godišnje Nives nije došao do izražaja zbog čega je morala napustiti show. Podsjetimo, u svom prvom nastupu s pjesmom “Vuprem oči” oduševila je žiri i rasplakala voditeljicuDoris Pinčić Rogoznicu.

Međimurje ima i dalje svog favorita, 12-godišnju Leu Novak iz Čakovca koja će svoj plasman u polufinale pokušati izboriti iduće subote.

U VIDEU POGLEDAJTE NASTUP NIVES HAŽIĆ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije