Temperature idu ispod 10°C: Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U petak će se jedan oblačni sustav polako udaljavati od našeg područja, ali to ne znači pravo proljepšanje vremena. Ostat će pretežno oblačno, još samo mjestimice s vrlo malo kiše.

Ostaje podjednako svježe kao u srijedu i četvrtak, znači prohladno, ali u skladu s dobom godine, javlja Crometeo. Samo ponegdje koja zraka sunca, ali to ne treba uzeti kao sigurno jer je vjerojatnije da će ostati tmurno i sivo. Najviša dnevna temperatura ipak je još relativno ugodna i bit će oko 16 Celzijevih stupnjeva, u gorju svježije.

(Izvor: DHMZ)

Za vikend izgleda da imamo novu ciklonu. To bi značilo opet oblačno i kišovito vrijeme, a postupno i još hladnije. Strujat će nam zrak sa sjeveroistoka što znači vjetrovito i hladno. Pri tome se u trenutku izrade ove prognoze čini da će više kiše biti u nedjelju nego u subotu.

U nedjelju će biti i hladnije. Subotnje prijepodne još će proći suho, ali do kraja dana s juga će nam stići kiša. U nedjelju bi kiša mogla biti obilna uz jak sjeveroistočnjak. Zato će popodnevna temperatura u nedjelju biti samo između 6 i 9 Celzijevih stupnjeva, piše Crometeo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije