Servis InMemory: Postavljanje elektronskih ploča u Belici i Pribislavcu

Nakon održane 12. sjednice Kolegija gradonačelnika i načelnika općina u Međimurskoj županiji, na kojem je bio predstavljen centralni servis InMemory, namijenjen lokalnoj upravi i samoupravi, kao i komunalnim poduzećima, projekt je odmah prepoznat i započeti su konkretni radovi vezani uz postavljanje elektronskih ploča u općini Belica i Pribislavec.

InMemory, elektronske osmrtnice, eodjava, eoporuka, kao i slanje obavijesti građanima od strane lokalne uprave i samouprave, kao i komunalnih poduzeća, nastavak su u nizu inovativnih projekata koje Međimurska županija podupire, kako bi svojim građanima olakšala obavljanje svakodnevnih obaveza.

Elektronske ploče omogućuju brzo, jednostavno i sigurno slanje osmrtnica na specijalizirana mjesta elektronskim putem, dok u centralnom sustavu InMemory korisnici mogu izraditi elektronsku osmrtnicu, eoporuka, upalit svijeću pokojniku, poslati posljednji pozdrav, objaviti sjećanje i zahvalu, izvršiti eodjavu/matica umrlih, županija, grad, općina, HZMO, MUP, Porezna uprava, katastar, gruntovnica, crkva, Hrvatske vode, banke, leasing kuće, osiguravajuće kuće, pošta, teleoperateri i HRT/koja je u testnoj fazi.

Također InMemory omogućava slanje ostalih raznih obavijesti građanima, od strane lokalne uprave i samouprave, kao i komunalnih poduzeća.

Cilj projekta je da korisnicima omogući u nekoliko koraka jednostavno, brzo, lako i ekološki čisto, slanje obavijesti na elektronske ploče, koje su namijenjene informiranju građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije