Mi plešemo… Zaplešite i vi ove subote uz Prljavce u Čakovcu!

Nakon duge ljetne stanke Pantastic turneja ponovno kreće, i ne gubi vrijeme – sutra, 26. rujna, Prljavo Kazalište i Pantastic rasplesat će Čakovčane na Trgu Republike, a već za nekoliko dana, 29. rujna, stižu do svoje šeste postaje, Bjelovara!

Pantastic turneja nastavlja svoj put po kontinentalnoj Hrvatskoj – nakon spektakularnog koncerta u Zagrebu pred rasprodanom Šalatom i nezaboravnih svirki u Koprivnici, Osijeku i Požegi legendarni Prljavci stižu u Čakovec i, za samo nekoliko dana, u Bjelovar.

Heroji ulice krenuli su na veliku turneju u čast 25 godina od nezaboravnog “Zabranjenog koncerta” na nekadašnjem Trgu Republike, no, kako turneja odmiče, koncerata za pamćenje sve je više i više, a ove subote Čakovec će se nesumnjivo upisati na tu veselu listu! Stari, dobro poznati hitovi, neke nove pjesme i neumorni dečki iz zagrebačke Dubrave provjereni su recept za dobru zabavu – a ništa manje ne očekuje ove subote od 21 sat ni Čakovec, a odmah potom Bjelovar.

A Pantastic ne bi bio Pantastic da uz večernji koncert sa sobom ne donosi i cjelodnevnu zabavu. I ovog puta na čakovečkom Trgu Republike očekuje vas refresh zona te glazba, zabavne igre, raznolike nagrade, a za najsretnije fanove i posebna poslastica – druženje s Prljavim Kazalištem!

Nakon Čakovca i Bjelovara Pantastic nastavlja dalje – Prljavci i njihovi vjerni fanovi ponovo će se družiti u Varaždinu 5. prosinca u nešto drugačijoj, blagdanskoj atmosferi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije