FOTO: Kotoripska subota u znaku bograča, igara, izložbi i zabave

>> FOTO: Kotoripska subota u znaku bograča, igara, izložbi i zabave

Gastronomskim, zabavnim, sportskim i kultunim sadržajima u subotu je nastavljeno program obilježavanja Dana općine Kotoriba. Ispod velikog šatora 17 ekipa općinskih udruga kuhalo je bograč koju su mještani imali prilike degustirati.

Općina je osigurala meso, dok su se za tajne sastojke kuhari morali pobrinuti sami. Članovi DVD-a Kotoriba na školskom su igralištu organizirali Općinske igre bez granica u kojima je sudjelovalo sedam udruga.

Bacanje kamena s ramena, skakanje u vreći, vožnji slaloma u “tačkama”, gađanje meti vodom uz pomoć brentača i poligonu različitih prepreka, bile su zanimljive igre u kojima su najbolji bili članovi DVD-a Kotoriba ispred MNK 75 Kotoriba i Društva žena Kotoribe.

U zgradi Staroga farofa upriličeno je otvorenje dvodnevne izložba povodom Međunarodne godine svjetlosti, a u školskom holu otvorene su izložbe rukotvorina Društva žena i izložba slika Viktorije Balog Mikac, varaždinske slikarice kotoripskih korijena, imena Pjesme moje majke. Svoje marke predstavio je filatelist Franjo Šajn.

Druženje je nastavljeno ispod šatora uz svirku glazbenog sastava Pisofkejk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije