Umirovljenici iz Pribislavca ostvarili zavidne sportske rezultate

Radi poboljšanja kvalitete života osoba starije životne dobi, Podružnica umirovljenika Pribislavec već dugi niz godina organizira sportske, zabavne i kulturne aktivnosti svojih članova.

Svake srijede u prostoriji Podružnice i dvorištu Društvenog doma petnaestak članica trenira pikado i viseću kuglanu. Svaki četvrtak rekreira se na visećoj kuglani desetak muških članova. Nakon ljetne stanke deset članica nastavilo je rekreaciju vježbama prilagođenim dobi, pod vodstvom profesora kineziologije.

U sklopu tih aktivnosti četrdeset članova krenulo je 13. rujna 2015. u ranim popodnevnim satima put Gornje Dubrave na sportsko druženje s članovima još pet podružnica i to: Gornji Mihaljevec, Nedelišće, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu i Šenkovec. Uz veselje i smijeh, po lijepom sunčanom vremenu natjecali su se u nekoliko disciplina i ostvarili zavidne rezultate.

Ženska ekipa u visećoj kuglani osvojila je prvo mjesto, a Terezija Špoljarić pojedinačno zlatnu medalju. Muška ekipa osvojila je drugo mjesto u visećoj kuglani, a Josip Juričan pojedinačno zlatnu medalju. Prvo mjesto osvojile su i članice u kartanju bele. Natjecateljice u pikadu osvojile su treće mjesto, a Vera Becker pojedinačno srebrnu medalju.

– To su odlični rezultati, jer u svakoj disciplini natjecale su se 24 osobe. Nakon sportskog dijela nastavili smo druženje uz ples i zabavu do kasnih ponoćnih sati, kada smo se veseli i zadovoljni vratili svojim kućama. I ubuduće ćemo nastaviti, ne samo sa sportskim, nego i drugim aktivnostima za dobrobit naših članova, ali i našeg mjesta- poručuju iz Podružnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije