U Čakovcu 7. sportski susreti udruga odgajatelja Hrvatske

Udruga odgajatelja Krijesnice 19. rujna 2015. godine s početkom u 10 sati, domaćin je 7. sportskih susreta udruga odgajatelja Hrvatske.

Susreti će se održati u Čakovcu, u sportskoj dvorani Učiteljskog fakulteta. Strukovne udruge odgajatelja predškolske djece organiziraju ove susrete kako bi se odgojitelji povezali, međusobno izmijenili iskustva u radu, te dogovorili daljnju suradnju.

Na sportskim susretima susrest će se odgojitelji iz svih postojećih hrvatskih udruga: Udruga odgajatelja dječjih vrtića, Zagreb , Udruga odgajatelja Osmijeh, Rijeka, Udruga odgajatelja Maraške, Zadar, Udruga odgajatelja Vukovarsko – srijemske županije Terina, Udruga odgajatelja Osječko – baranjske županije Vile i Udruga odgajatelja Krijesnice, Čakovec kao domaćini.

– Na sportskim susretima očekujemo oko 150 sudionika. Podjećam da su i prvi susreti održani u Međimurju, te su se prošlogodišnjom pobjedom međimurske ekipe vratili tamo gdje je sve počelo, poručuje predsjendica Krijesnica Adrijana Višnjić – Jevtić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije