VIDEO: Lea Novak iz Čakovca prošla dalje u dječjem showu Zvjezdice

Novi glazbeni dječji show “Zvjezdice” je tek počeo, a naši mali kandidati su već zavladali viralnim svemirom. Najveći show za najmanje zvijezde je počeo sjajnim nastupima, simpatičnim kandidatima i veselom atmosferom na setu.

Svih četrnaestero mališana koji su se prvi hrabro upustili u ovu glazbenu pustolovinu su bili sjajni, no mjesta u daljnjem natjecanju nema za sve. Naime, u prve četiri emisije će se na pozornicu popeti čak šezdeset malih zvjezdica. Po deset najboljih iz svake emisije ide dalje – oni koji dobiju svih pet glasova žirija direktno, dok ostali (oni s manje od pet glasova) odlaze u “a cappella” dio natjecanja.

Upravo zato što su tako dobri u sjajnoj je poziciji ne biti član žirija. Nastupe mališana prate Vanna, Enis Bešlagić, Alka Vuica, Luka Nižetić i Zdravko Šljivac. Žiriju su svoje glasovne sposobnosti i sjajan scenski nastup u prvoj emisiji predstavili devetogodišnja Lea Bičanić iz Zagreba i Patrik Pavić iz Osijeka, četrnaestogodišnji Marco Cuccurin iz Pule i Lana Smičić iz Nove Gradiške, dvanaestogodišnje Korina Kitanović iz Požege, Lucija Ravnjak iz Zagreba i Lea Novak iz Čakovca, jedanaestogodišnje Hana Bitunjac iz Poreča, Nika Predmerski iz Slavonskog Broda i Karla Bura iz Zagreb, sedmogodišnje Emily Vračarić iz Virovitice i Leilani Cammisa iz Splita, desetogodišnja Elena Brnić iz Zagreba i petnaestogodišnji David Đorđijevski iz Osijeka.

Nika, lana, Hana, Patrik i Emily na žalost neće nastaviti natjecanje, no to ih ne smije obeshrabriti da nastave sanjati glazbeni san. Proći dalje je uspjelo, nakon “a cappella” izvedbe pjesme “Tuga dolazi kasnije”, međimurskoj predstavnici 12-godišnjoj Lei Novak iz Čakovca koja za sebe kaže da voli slušati stranu glazbu, dok joj domaća i nije baš po volji.

– Moj prvi pjevački pokušaj je završio tako što sam otišla kući i plakala satima. Gdje ima želje i volje ima i načina”, poručila je Vanna svim natjecateljima, posebno onima koji će sljedeće subote, točno u 20 sati na RTL-u prvi put stati na najsjajniju glazbenu pozornicu! Show vode Doris Pinčić Rogoznica i Nives Čanović u backstage-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije