Popularni Čola najavljuje vrhunski koncert u Čakovcu 28. studenog

Jedan od najvećih pjevačkih legendi ovih prostora,Zdravko Čolić, ovog će studenog održati dugočekivani koncert vjernoj publici u Čakovcu gdje će, zajedno će sa svojim bendom, 28.11. nastupiti u Dvorani GOC-a.

Vlasnik i tvorac mnogih hitova koji je napunio sve dvorane i arene u regiji i ovog puta najavljuje spektakularan koncert na kakve je njegova publika sve ove godine i navikla.

Miljenik žena sa desecima bezvremenskih pjesama čakovečku će publiku zabaviti hitovima poput Ti si mi u krvi”, “Stanica podlugovi”, “Zagrli me”, a predstavit će i pjesme s posljednjeg albumaVatra i barut.

Čolić, kojega većina žena proglašava definicijom šarma, izuzetan je zabavljač koji nikoga na svojim koncertima ne ostavlja ravnodušnim, a dobre energije i još boljih pjesama neće nedostajati ni 28. studenog u Čakovcu!

Ulaznice u pretprodaji:

Varaždin: Rock art caffe, Barfly; Ivanec: Kavana Ivana; Novi Marof: Caffe bar Inn; Ludbreg: Peoples bar; Čakovec: Caffe bar Arcus, Paladin; Prelog: City bar; Mursko Središće: Pizzeria Vuri; Palovec: Domino bar; Koprivnica: Šareni dućan, kiosci Tiska i sustav Eventim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije