Gustolato proslavio prvi rođendan uz slatko druženje i glazbu

Lokal Gustolato jučer, 20. kolovoza, proslavio je svoj prvi rođendan postojanja uz glazbu, besplatno kušanje slastica te sladolede po promotivnim cijenama. Kvalitetu i posebnost njihovih proizvoda već su prepoznali brojni posjetitelji, iako postoje ‘samo’ godinu dana.

– Ove slastice, a naročito sladoled uistinu su odlični. Volim ovdje dolaziti na ‘slatki’ predah uvijek kad sam u blizini, a to je često – rekla je Pamela, zadovoljna potrošačica Gustolato proizvoda.

Gustolato se nalazi u Ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, a jučer su uz besplatno degustiranje slastica i glazbu, posjetitelji mogli iskoristiti promotivnu akciju – za jednu kupljenu kuglicu sladoleda jedna je bila besplatna.

– Uistinu smo zadovoljni prvom godinom poslovanja. Veoma sam specifični i raznoliki s ponudom, a osmijeh i zadovoljstvo na licima naših kupaca nam sve govori – rekao je Filip Kociper, voditelj varaždinske poslovnice Gustolata.

Gustolatov sladoled proizveden je na zanatski način, s vrhunskim sastojcima i prema tradicionalnim talijanskim recepturama.

Što je Gustolato?

Proizvodi

Okusi koje moraš probati. Nudimo ti sladoled zanatske proizvodnje, jedinstvene teksture, kremast kako nalaže talijanska receptura, u brojnim okusima. Zatim mješavine kava s aromom autentičnog espressa. I talijanske torte i slastice sa super svježim vrhnjem. Za kraj još čokolade, namaze, pločice i dražeje za prave sladokusce. A sve to – “made in Gustolato”.

Talijanski štih

Tradicija i radoznalost: Recept Gustolato.

Najbolje stvari rađaju se iz uspješnih susreta. Susreta jednostavnih i prirodnih sastojaka, inovativnih ideja, osoba koje dijele istu strast.
Odanosti talijanskoj tradiciji i želja za novim otkrićima doveli su do projekta Gustolato. Naši znani klasici i nove delicije nadahnuti su susretom s kulturama i okusima zemalja u kojima smo otvorili vrata svojih slastičarnica.

Zanatska proizvodnja

Svakodnevno iz naše mašte, naših ruku djela, od srca.

U laboratoriju Gustolato svakodnevno proizvodimo slatke specijalitete. Biramo samo najsvježije sastojke vrhunske kvalitete, a proizvodnju prepuštamo svom timu iskusnih sladoledara i slastičara. Za nas je smisao zanatske proizvodnje pretočiti svoja osjetila, vrijeme, znanje, vještine – najbolje od sebe – u svakodnevni rad. I začiniti sve s puno ljubavi.

Pristupačnost

Dobrodošli u Gustolato. Kvaliteta je na prvom mjestu. No važan je i ugođaj. Zato smo osmislili i uredili niz slastičarnica koje su odraz naše vizije gostoljubivosti. Od jutarnjeg doručka do večernjeg aperitiva. Osim užitka za nepce, neka vas zanese i užitak druženja.

Zabava i slatko druženje nastavljaju se tokom cijelog Špancirfesta gdje će svaku večer u lokalu imati živu glazbu, a sladoled ćete moći kupiti na Stančićevom trgu i u Gajevoj ulici.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije