Zabavno i humano: Humanitarni turnir u beli za Nikolinu Glad

Vatrogasna zajednica područja općina Donji Kraljevec – Goričan organizira humanitarni turnir u beli za Nikolinu Glad koji će se u subotu, 22. kolovoza održati u Domu kulture u Palinovcu s početkom u 18 sati.

Prijave se primaju do 22. kolovoza do 17:30 sati na email: franjo.jancec@ck.t-com.hr ili telefon 098 486 722. Pozivaju sve ljude dobre volje da se prijave za humanitarni turnir kako bi svi zajedno pomogli u lječenju Nikoline Glad. Koatizacija po paru iznosi 100,00 kuna.

Vatrogasna zajednica područja općina Donji Kraljevec – Goričan, uz podršku Vatrogasne zajednice Međimurske županije, a u suradnji s Udrugom mladih Mihovljan nastavlja akciju sakupljanja financijske pomoći za liječenje Nikoline Glad u inozemstvu.

Dvadesetosmogodišnja Nikolina Glad iz Donjeg Kraljevca, magistra ekonomije, prije nekoliko mjeseci imala je iznenadne nepodnošljive bolove i neurološke probleme (koji su još uvijek prisutni) te je bila na liječenju u bolnici – magnetskom rezonancom dijagnosticirana joj je hemoragizirana kavernozna malformacija – kavernom koji krvari, te uz to i razvojna venska anomalija u mozgu koja joj ozbiljno može ugroziti život. Izvedenim zahvatom problem nije bilo moguće riješiti.

S obzirom da se naši liječnici rijetko susreću s ovakvim slučajevima zbog specifičnosti i rijetkosti bolesti, te samoj lokaciji u mozgu potrebna joj je operacija koja bi se obavila u inozemstvu. Nadu im daje liječenje u inozemstvu, no za operaciju je potrebno izdvojiti 70.000 – 100.000 dolara, što je jako puno i za njih trenutno nemoguće. Stoga je pokrenuta humanitarna akcija za njezino liječenje.

Ukoliko ne možete sudjelovati u humanitarnom turniru u beli, a želite pomoći Nikolini, možete to učiniti uplatom na (multivalutni) račun broj:

IBAN: HR8423600001501670699
Svrha: donacija za Nikolinu
SWIFT: ZABAHR2X (inozemstvo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije