FOTO: Vražice iz Nedelišća na senjskom ljetnom karnevalu

Mažoretkinje Nedelišća sudjelovale su na svom prvom ljetnom karnevalu i to onom najvećem u Senju. Posljednji dan 44. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala održana je velika maškarana povorka koja je okupila 48 karnevalskih grupa među kojima su se koreografiranim defileom isticale atraktivne mažoret vražice iz Nedelišća.

Seniorke Mažoretkinja Nedelišća su tim nastupom nastavile niz brojnih ljetnih nastupa na kojima se ovu sezonu predstavljaju diljem Međimurja, ali i šire.

Osim brojnih nastupa, Mažoretkinje Nedelišća organiziraju 3. Mažoret kamp u Nedelišću posljednji tjedan kolovoza. Mažoret kamp će se održati od ponedjeljka 24. kolovoza do petka 28. kolovoza svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo.

Polaznice kampa će u 5 zabavnih dana kampa naučiti osnove vrtnje sa štapom, a očekuje ih i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe. Sve sudionice dobivaju majicu i diplomu za uspješan završetak kampa, a osigurana im je i okrijepa. Kotizacija za sve sudionice iznosi samo 20 kuna za svih 5 dana kampa.

Prijave se primaju do 22. kolovoza na brojeve 098 932 3599 ili 091 362 4674 ili putem Facebook profila Mažoretkinja Nedelišća. Sudjelujte na Mažoret kampu u Nedelišću i dobro se zabavite!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije