U Donjem Pustakovcu igre mladih uz zabavu i svirku grupe Vulkan

Povodom Međunarodnog dana mladih Klub mladih “Pustakovčan”, uz podršku Saveza udruga mladih Međimurja, organizira 5. igre mladih koje će se održati u subotu, 15. kolovoza 2015. godine na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu s početkom u 15 sati.

Pozvane su sve organizacije mladih koje djeluju na području Međimurske županije. Također na igrama mogu sudjelovati i ekipe sastavljene od mladih koji nisu ni u jednoj udruzi. Jedini uvjet je da vas ima minimalno 5 i da ste spremni na savršeno provedenu subotnju večer!

Cilj ovog događaja je okupiti sve aktivne udruge mladih iz Međimurja te kroz igre i druženje postići veću suradnju među mladima te promoviranje mladih u društvu. Za sudjelovanje u igrama potrebna je ekipa od 5 članova. Svi članovi ekipe imaju besplatno jedno piće dobrodošlice i jedno jelo.

Od kad se spusti mrak, pa sve do jutarnjih sati sve okupljene zabavljat će grupa Vulkan. – Stoga pozivamo sve mlade željne zabave, druženja i ispitivanja svojih sposobnosti, a također i one malo manje mlađe željne navijanja, da se odazovu i prisustvuju ovom velikom događaju! – poručuju Pustakovčani.

Ovogodišnje igre mladih održat će se pod pokroviteljstvom Međimurske županije, a natjecanje će se održati u ovim igrama: Međimurska alka, Transport i guljenje krumpira, Put oko svijeta, Stolni pivomet i Štafeta (sudjeluje svih 5 članova ekipe).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije