51. Porcijunkulovo otvoreno tradicionalnim vatrometom

>> 51. Porcijunkulovo otvoreno tradicionalnim vatrometom

Pred brojnim uzvanicima u atriju Starog grada Zrinskih u Čakovcu održana je svečanost službenog otvorenja 51. Porcijunkulovog. Manifestaciju je otvorenom proglasio gradonačelnik Stjepan Kovač i svima zaželio dobru zabavu u narednim danima, uz do sada najspektakularniji program, čime je standard ove manifestacije podignut na još viši nivo.

>>> Live prijenos: Porcijunkulovo 2015.

>>> Fotogalerija: Gibonni u Čakovcu

>>> Fotogalerija: Porcijunkulovo u Čakovcu (Petak, 31.7.2015.)

Naime, i ove godine je organizaciji ove popularne manifestacije pristupljeno na jedan dinamičan način, gdje su događaji kroz šest dana održavanja razvrstani po cijelom gradu, koji je cijeli postao jedna velika pozornica.

Tijekom svečanosti otvorenja održana je i prva od tri predviđene humanitarne akcije, koje će se provoditi tijekom Porcijunkulova. Riječ je o aukciji potpisanih sportskih dresova poznatih hrvatskih sportaša, za financiranje operacije oka Lovre Pergara iz Mihovljana. Početna cijena potpisanih sportskih dresova bila je 4000 kuna, a tijekom večeri prikupljeno je 29 tisuća kuna.

Nakon svečanog otvaranja održan je, sada već tradicionalni vatromet na Trgu Republike, a potom su dodatnu “vatru zapalili” Gibboni i Vlatko Stefanovski fantastičnim izvedbama svoji ponajboljih, starijih, ali i novih pjesama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije